tiistai 14. joulukuuta 2010

Onnistuminen

Eilen illalla puhtia riitti. Keksin taas ties mitä kivaa tekemistä, illalla tietenkin :)
Kokeilin sellaista kivannäköistä neuletta. Ja sitäpä olikin tosi helppo tehdä. Ei tarvinnut osata kun oikeaa, nurjaa, langankierto puikoille ja oikeassa kohdassa pudottaa se pois. iisi-juttu. Olin taas ihan riemuissani kun osasinkin jotain, mitä kuvittelin, etten ainakaan osaa.
Sitten mieleen juolahti vanha ristipisto, joka reunat pitäisi siksakata.Illalla ei enää viitsinyt kaivaa konetta esiin, eikä se kuitenkaan olisi tehnyt yhteistyötä, niin aloitin huolittelun taas käsin. Puolitoista reunaa jäljellä :) jos ristipistotyötä vaikka saisi jatkettua ja näin ollen sen ehkä saisi joskus valmiiksikin.

Voisi ottaa tavoitteeksi tehdä kaikkea keskeneräistä joka päivä edes ihan vähän. Ainakin siihen asti kun vaan on, siinä vaiheessa kun elämään tulee jokin harjoittelu, työ yms (toivottavasti pian, ehkäpä jo ensivuoden alussa) niin siinä vaiheessa voi vähän joustaa.

Tänään voisin poltella vuosi sitten saamiani kynttilöitä. Kynttilät ovat niin kivannäköisiä, niin ei ei niitä ole raaskinut polttaa. Mutta ihan yhtä huono-idea on säilyttää niitä pöydällä tai laatikon uumenissa tilaa viemässä.

Ei kommentteja: