perjantai 10. joulukuuta 2010

markkinoiden makua

Eilen tuli käytyä Espalla Tuomaan Markkinoilla. Harmikseni unohdin ottaa kameran mukaan.
Väkeä oli juuri sopivasti, minun mielestäni, mutta myyjät olisivat varmasti toivoneet enemmän ihmisiä.
Tunnelma oli kiva. Oli lunta, kojuissa oli melkeinpä kaikissa jouluvalot :)  mieli teki ostaa kaikkea lapasista kalaan, mutta tyydyin vain mehiläisvahasta tehdyihin kynttilöihin.

olin liikkeellä kummitädin kanssa. Stockan vieressä oli ulkoterassi. Katoksen alla myytiin kuumaa glögiä, pipareita ja mehua. Lipitettiin glögiä ja piparia sen kanssa. Oli kyllä hyvää ja aivan ihana  idea. Pöydissä oli myös huopia :)  oli ihana idea. Tuollaiset on kivoja juttuja. Piristää päivää mukavasti.
Käytiin myös leffassa. Oltiin katsomassa Prinsessa. Elokuva oli hyvä. Paljon siitä on varoiteltu, että on hyvin rankka. Mutta ei se mielestäni niin rankka ollut, odotin paljon enemmän. Ensin kuvittelin, ettei elokuva olisi oikein minulle sopiva, mutta pidinkin siitä kovasti. Oli katsomisen arvoinen. 

Elokuvan jälkeen suunnattiin takaisin markkinoille. Kummitäti osti kylmäsavustettua lohta. Itsekin olisin ostanut, jos palat olisi ollut vähän pienempiä. Saatiin maistiaset kalasta ja kyllä oli hyvää. Se oikein suli suussa. Nyt vähän harmittaa kun ei tullut ostettua, mutta vielähän sitä kerkeäisi. Kojussa oli vielä niin mukava nuori poika myyjänä. Jos sillä iloisuudella, positiivisuudella ja yllyttämisellä ei saa myytyä, niin ei sitten millään :)

Yritettiin metsästää rattikelkkoja. Minullakin oli joskus sellainen oranssi, muovinen. Mutta ei niitä missään ollut. Stigoja kyllä löytyi, mutta ne on vähän liian massiivisia ja isoja, pienelle pian kaksivuotta täyttävälle neidille. 
Luulen, ettei niitä rattikelkkoja valmisteta enää :( 

Ei kommentteja: