sunnuntai 8. elokuuta 2010

Täällä taas

Kesä meni kivasti. Reissu Suomen Halki tuli tehtyä. Ajettiin yöllä ouluun, siellä oltiin pari päivää. Sitten suunnattiin Saariselälle, meillä oli mökki varattuna. Seuraavana päivänä ajettiin nuorgamiin, norjan puolelle ja tultiin näätämön kautta takas saariselälle.
Saariselältä suunnattiin rovaniemelle. Sieltä tulikin ekat parkkisakot. Seuraavaksi ajettiin Vaasaan. Yllätykseksemme se olikin ihan mahtava paikka. Sinne joskus uudestaan. Vaasan jälkeen mentiin Turkuun. Se olikin vähän pettymys. Mutta siellä asuvaa ystävää oli kiva nähdä pitkäaikaa.
Kotiin ajeltiin Hangon kautta. Reissuun meni noin 8 päivää. Ihan mahtava reissu olikin. Maisemat oli mitä mahtavimmat ja autossa sai istuskella mielin määrin. Kunpa pääsisi vielä joskus uudestaan.

Mielahdessa on tullut juostua muutaman kerran. Magneettikuvauksessa, neurologilla ja lannepistoksessa. Ja huomenna kuulemaan pistoksen ja verikokeiden tulokset. Toivottavasti nyt jotain selviäs. Ei tätä päänsärkyä enää meinaa jaksaa. Varsinkaan kun ei oo aavistustakaan mistä se johtuu.

Mökilläkin tuli oltua, kovinkaan kaukana se ei tosin ollut, kehä 3 päässä, vuosaaren satamaan menevän tunnelin juurella. Mutta sitäkin mukavapaa siellä oli. Sai taas olla ja nauttia. Selkä- ja päänsäryt tosin vähän haittas, mutta onneksi ne pian ohi.
Karjalohjallakin tuli kävästyä.

Mieleenpainuvimmat jutut tässä 2010 kesässä oli roadtrip, Vikkullassa olo ja siellä olevat Eikka-hauva ja Hemi-koira, aurinko ja lämpö :)

Neulomista ja askartelua ei paljoa ole jaksanut tehdä. Yhden vihreän pipon sain tehtyä, tosin siihenkään en ole tyytyväinen, pitänee varmaan purkaa ja tehdä uudestaan.

Syksy voisi tulla jo, kaipaan pikkuisen viilempää ilmaa. Sellaista, että saa laittaa paksun hupparin päälle, eikä olisi kuuma eikä liian kylmä.

Ensiviikon jälkeen pääsee kahdesti saman viikon aikana ouluun.

Ei kommentteja: