torstai 22. huhtikuuta 2010

uus pipo ja palloja

Tiistaina kävin fysioterapeutilla. Oli niska jumissa vasemmalta puolelta ja selkäranka ylhäältä vähän mutkalta, mutta se ei kuulemma haittaa yhtään.
Sain jumppaohjeet ja niitä pitäs nyt tiukasti noudattaa että pääsis jumituksista eroon ja jos tää päänsärkykin sitten hellittäis edes vähän, tai jos ei särky niin oksettava olo edes.
Kävin sitten ostamassa kilon painot. Ensin ajattelin että ostan sellaiset tavalliset käsipainot, sitten päädyin sellaisiin jotka saa sidottua tarroilla käsiin kiinni. Mutta sitten bongasin prisman sivuilta kivat pallot. Luulin niiden tosin olevan vähän pienemmät halkaisijaltaan. Mutta kyllä nuokin mun käteen sopii, vähän on isot, mutta hyvän otteen niistä saa kun ne on jotain kumia.
Tänään sain muutaman päivän tekemättä olleen pipon valmiiksi. Aloittaessani sitä ajattelin että senkin vois lähettää sytomyssykampanjaan, mutta jostain syystä tosta tuli tosi epäsiisti. En tajuu ollenkaan että miksi alareunassa on vähän löysempää silmukkaa. Huomasinkin sen vasta kun olin tehnyt sitä viisi senttiä lisää. Enkä sitten viitsinyt enää alkaa purkaa.Pitää jollekkin tyrkyttää se, tai sitten keksiä jotain muuta siitä kun itselleni se on liian iso.


Ei kommentteja: