tiistai 13. huhtikuuta 2010

Väsyneenä sujuu

Oon jo monta kertaa miettinyt että siirtyisin Vuodatukseen, sitä oli jotenkin helpompi käyttää. Se oli selkeempi ja kivempi. En vaan muista miksi poistin blogini sieltä joskus pari vuotta sitten ja siirryin tänne. Mutta en varmaan viitsi kuitenkaan sinne siirtyä takaisin kun nämä vanhat tekstit jää sitten tänne kun ei pysty siirtää, niin että tekstit ois ajallaan oikein.

Pari päivää menny neuloessa. Ja kaksi pipoa jo valmiina. Oli taas niin suurta onnistumisen riemua kun onnistuin kaventamaan pipon ilman ongelmia, niin piti sitten heti putkeen tehdä toinen pipo ja äsken aloitin jo kolmannen. Nuo pipot menee kyllä sytomyssy kampajaan, Ouluun siis.Pipojen ohje löytyy täältä http://hennak.vuodatus.net/blog/1455170 Kiitos blogin pitäjälle kun laitoit ohjeen :)
Pipo oli helppo neuloa ja kavennukset on tosiaan huomaamattomat. Tuosta ohjeesta tuli ihan lemppari.
Kumma juttu, kun normaalisti inhoon silmukoiden luomista ja varsinkin sen jälkeistä ensimmäistä kerrosta, joudun aina kattelee että neuloinko edellisen silmukan oikein vai nurin ja mikä tulee seuraavaksi. Vaikka kuinka yritän keskittyä, menen aina sekaisin ja sitten saa tosiaan tarkistella vähän väliä. Mutta äsken kun aloitin ekan kerroksen silmukoiden luomisen jälkeen, niin helpostihan tuo neulominen kävi, kummallista siinä on se, että olen todella väsynyt, silmät pysyy juuri ja juuri auki. Ja tätä kirjoitellessa joutuu ihan tsemppaamaan ja zoomailee että silmät pysyy auki ja näkee mitä kirjottelee.

Kaverin synttärikortinkin sain väsättyä. Toteutukseen en kyllä ollu tyytyväinen, mutta ei ollut aikaa alkaa väsäämään toisenlaista, niin tuli sitten tällainen. Kansi ois ehkä kaivannut vielä jotain pientä, esim joku teksti tai jotain. Mutta saaja oli kuulemma tyytyväinen, se lienee tärkeintä. Vaikkakin jää itseäni vaivaamaan kun ei tosta ihan sellanen tullut kun mielessä sen näin.

Ei kommentteja: