lauantai 10. huhtikuuta 2010

lisää lankaa

Suunnittelin tekeväni sellasen lokerikon, mihin sais puikot. Vanhoille puikoille kun ei löydy pakettia missä ne ostohetkellä oli ja uudemmista ne on kadonnut tai hajonnut. Lokerikko ois kätevä kun siihen sais erikokoisille puikoille omat lokerit ja puikot pysyis ehkä jotenkin järjestyksessä ja tallessakin. Eikä niitä lojuisi siellä sun täällä.
Nyt pitäs enää keksiä että miten sen toteuttausi ja ostaa jotain kivaa kangasta. Niin ja itse ompeleminen on varmaan se aikaa vieivin osuus kun oon niin saamaton.

Yksi kortti pitäs askarrella viimeistään huomenna. Idea on jo valmiina, enää pitäs väsätä se.

Käytiin äiskän kanssa ostamassa prismasta sellaset mustekalat että veli saa tuotua laivalta ostamansa juomat kärryllä kotiin. Ja kun äiti etsi mustekaloja, minä eksyin lankaosastolle ja mukaan tarttui Tennessee- lankaa kaksi kerää, liila ja musta. Ja kassalla tyrkkäsin ne hihnalle ja totesin äiskälle, että noi kans :D

Eilen alotin beigeen pipoon kavennukset, mutta onnistuin jotenkin kummallisesti sain yhden silmukan putoamaan, sain sen kyllä nostettua takas puikolle, mutta sitten silmukat olikin ihan sekasin ja ongelma jäi ratkaisematta, pitää varmaan purkaa pari kerrosta, niin pääsen takas kartalle :)

Tänään alotin uutta pipoa liilasta tenneesseestä, pitihän sitä heti päästä kokeilee. Meinas mennä hermot lankaan, kun piti silmukoita luoda pariin kertaan kun en alussa ottanut tarpeeksi pitkää pätkää ja lanka loppu kesken ja taas piti alottaa alusta. Ja lanka oli tosi huonoa kolmannella kerralla, tuntu että se alkaa purkautuu koko lanka. Mutta toisaalta tykkään tosta enemmän kun bambusta kun toi on jotenkin napakampaa, bambusta tulee sellasta tosi lötsköä.

Jo neljättä viikkoa kärsin kamalasta päänsärystä eikä mitkään lääkkeet tehoa. Kohta pitää varmaan mennä yksityiselle, että alkaa tapahtumaan jotain muuta kun lisää lääkeiden syömistä ja kokeilua josko tehois.

Ei kommentteja: