maanantai 5. huhtikuuta 2010

Frog

Torstaina kävin itiksessä ostamassa Yantramaton, samalla reissulla piti käydä myös apteekissa, mutta lahonpään kun omistan, niin apteekki unohtui.
Piti sitten lähtee malmille uudelle reissulle ja käydä apteekissa hakemassa lääkkeet ja prismasta piti köydä ostamassa muumipääsiäismuna, mutta kas, eihän niitä sitten enää tietenkään ollut ainuttakaan jäljellä. Jotain piti sitten ostaa tilalle, ja niinpä kävin yläkerrasta hakemassa kerän novitan bambulankaa. Vihreä värikin oli jo niin houkutteleva. Olen jo monta viikkoa meinannut ostaa kerän, mutta joka kerta olen ajatellut, että ensin pitää tehdä vanhat työt valmiiksi ja käyttää vanhat langat loppuun. Mutta tuolloin torstaina oli vaan pakko ostaa vihreää lankaa, ihan pääsiäisenkin kunniaksi (ja kun en sitä pääsiäismunaakaan saanut) Ja kun ideakin kerän käyttöön oli valmiina.

Tein siis TAAS rätin :)Kuvasta ei tullu kovinkaan hyvää, värin puolesta. Lanka on siis paljon kirkaampi vihreä, mutten millään saanut kameran asetuksia muutettua niin että kuvasta tulis vähän kirkkaampi, enkä myöskään jaksanut alkaa muokkaamaaan kuvaa. Mutta sammakko näkyy, niin kuvakin kelpaa mulle.

Pipo on vielä ihan vaiheessa, tai kavennuksia pitäs alkaa tekee. Mä niin inhoon kavennuksia! Mutta nekin on tehtävä jos meinaa saada valmiiksi sen.

Ei kommentteja: