sunnuntai 29. elokuuta 2010

tahto ja taidottomuus

Kohta mennään jo syyskuussa. Aika on vierähtänyt nopeasti.
Päänsärky jatkuu edelleen, neurologia ei tuntunut paljoa kiinnostavan. Sanoi vaan, että "kyllä se sitten jossain vaiheessa ohi menee." Kiitti taas tästä. Ja saikkua ei tullut lisää, kun kaikki veriarvot, tulehdusarvot yms. oli kuitenkin täysin normaaleja. Missään ei näy mitään, mutta päätä särkee vähän väliä niin paljon, ettei sängystä ylös pääse ja silmissäkin sumenee. Mutta eipä voi mitään, näillä mennään.

Huomenna peruslääkäri. Jos vaikka sais ihon parempaan kuntoon. Saiskohan lähetteen iho- ja allergiasairaalaan? Yhtään en ihmettelisi kun noissa sairaaloissa on nyt taas juostu.

Neuleprojektissa on tällä hetkellä menossa Novitan valkoisesta Softy-langasta pipo tasona. Aloitin sen muutama viikko sitten, mutten ole jaksanut kauheasti keskittyä siihen. Jos tänään jaksaisi muutaman rivin tehdä.
Ja ompelukonettakin vois taas kokeilla käyttää. Harmittaa kun oon niin huono koneen käytössä. Olisi ihana jos osaisi tehdä itselle vaikka housut, kaapissa kun odottaa kahdet housut, joista sais ehkäpä kaavat. Mutta se taito puuttuu.

Ihana kun yöt on viileitä. On ihana käpertyä lämpöisen untuvapeiton uumeniin <3

Ei kommentteja: