keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Pari viikkoa sitten ihmettelin kun päätä särkee vaan oikealta puolelta. Muutaman terkkari- ja lääkärikäynnin (myös erikoislääkärin). Ja selvishän se sitten että niska ja hartiat on niin jumissa että päätä särki ja oksetti. Piti sitten neulomisessa pitää taukoa ja koneella oloa vähentää. Lääkkeillä sain niskan ja hartiat siihen jamaan, että päätin jatkaa neulomista, aloitin pipoa, tarkoituksena tehdä sytomyssykampanjaan pari pipoa ja itselle yksi. Mutta ei kaiketi ois kannattanut aloittaa kun nyt ei pää enää käänny kokonaan niinkun pitäs.

Aamusin paistaa ihanasti aurinko, ja kerkee neulomaan ja tehdä koulujuttuja ja jumittaa muuten vaan. Muuten päivät menee harjoittelussa ja iltaisin ei oikein kerkee tekee mitään kun kotiin tulee vasta viiden-kuuden jälkeen. Illat menee niin nopeesti ja kavereita ja muita p
itäs ehtiä nähdä ettei ihan erakoksi muutu.
Aamut on parhaita, kun aurinko paistaa ja kaikki oleellinen on edessä :DMuutama viikko sitten meillä oli koulussa sijainen, jonka kanssa käsiteltiin toiminnan ohjaamista, saduteltiin ja sitten piti tehdä puukauhasta, -haarukasta tai -lusikasta käsinukke. Sadutuksessa oli Taatelimäen Pappa, niin minäpä tein sen. Idea lähti valkoisesta parrasta.
Pöydällä on myös monta tärkeää asiaa; muumikynttiläkippo, Pikkumyy on vaan ihan paras. Nallepuh kello, jonka sain kummitädiltä kun se tuli ensimmäisen kerran käymään Porvoossa kun asuin silloin solukämpässä, mistä sitten muutin pois kun en viihtynyt siellä. Sitten on joululahjaksi saatu huopakassi, sekin kummitädiltä. Sisällä oli minilapset (avaimenperä) ja kirja, niin ja suklaata :)
Muumikortteja seinällä <3 Ja ystävältä kortti mariskoolissa.Ei kommentteja: