perjantai 22. tammikuuta 2010

Kärppä- ja ampparipipo

On ollu vähä hiljanen blogi. Vähän väliä olen jotain neulonut ja askarrellut, mutta en sitten ole saanut valmiiksi tai ei ole tullut kuvailtua.
Tällä hetkellä keskeneräisiä neuleita on villasukat, yksi valmis on jo, sille pitäs tehdä toinen pari. Ja sitten vähän pienemmät villasukat. Kaksi vartta on jo valmiina ja niihin pitäs saada se kantapää, aina yhtä haastavaa tuo tuntuu olevan. Ja kun olen niin tumpelo, niin onnistun aina jossain vaiheessa mokaamaan niin etten itsekään tiedä mitä tuli tehtyä. Ja siihen se sukka sitten yleensä jää, kantapään mokaan. Mutta kyllä ne vielä valmiiksi tulee.

Veljelle sain tehtyä pipon, musta-puna raidallisen.
Raidat olivat siis vaakaraitoja, siitäkään en kuvaa tajunnut ottaa.

Viime syksynä lupauduin tekemään kaverille pipon, mutta sen alku jäi lyhkäseksi kun sain sikaflunssan ja innostus hävisi hetkeksi johonkin ja sitten tuli nää villasukat mitkä piti mennä joulupaketteihin, muttei mennyt. Mutta nyt sain alkuviikosta aloitettua tuon pipon, suunnitelmakin muuttui joulun jälkeen. En halunnutkaan tehdä vaakaraitoja, vaan kokeilin pystyraitoja, niitä olikin paljon kivempi neuloa kun vaakaraitoja.
Hetki sitten sain "kärppäpipon" (alun perin se oli ampparipipo) valmiiksi ja totesin ettei tuo kyllä kaverille mene kun minulle se on juuri sopiva. No, pitää tehdä kaverille uusi kun en viitsinyt alkaa purkaa tuota. Kavennuksista ei tullu mitenkään kivannäköiset, mutta ei se mitään. Seuraavassa vois kokeilla sellasia mitkä ei olis ihan noin näkyviä.


Seuraavaksi ois tarkotus tehdä itselleni uusi pipo. Etsin jokapaikasta Novitan Palma lankaa, mutta eihän sitä enää mistään löytynyt, ei edes Novitan sivuilla ollut mitään siitä. Kai se sitten on jo lopetettu.
Kävin sitten ogelissa lankakaupassa ostamassa Jarbo Garn:n Mikro-lankaa. Se on aikalailla samaa kun Palma. Mutta tuota mikroa ei tosin ollut vain valkoisena, seassa on vaaleanpunaista ja sitten toisessa oli vaaleansinistä. Mietin ikuisuuden kumpaa otan. En ole koskaan oikein tykännyt vaaleanpunaisesta, joten se vaaleansininen olisi ollut enemmän mun väri, mutta se vaaleanpunainen houkutteli niin pakkohan sitä oli ottaa. Kaksi kerää lähti mukaan.

1 kommentti:

henna kirjoitti...

Kiva, jos ohjeistani on hyötyä, käyn kattomas sitte minkälaisen saat aikaiseksi :)