keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Muumi 125

Sain yllättävän viestin päivällä. Stocka ilmoitti, että mukini on saapunut postiin. Kipitin samatien ärrälle ja hain mukini. Reissua hieman lannisti hyvin elämäänsä kyllästynyt nuori myyjä. Noista jää usein kurja mieli, varsinkin jos itse yrittää olla ystävällinen ja takaisin ei saa mitään positiivista sanaa tai ilmettä.
On tuo muki niin ihana. Olen niin tyytyväinen että tilasin sen itselleni. Hempeä ja erilainen muumi. Yleensä tykkään kirkkaista ja räiskyvistä valoista, mutta jokin tuossa kolahti, tuli uusi lemppari :)
 Kuvat aukeaa isommiksi klikkaamalla kuvaa. 

2 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Onpas ihana muki tuo:) Totta, kun se riittäisi, että kun kohtelisi muita kuten toivoisi itseään kohdeltavan. Valitettavan monella ihmisellä vain ne omat henkilökohtaiset harmit tulevat ainOnpas ihana muki tuo:) Totta, kun se riittäisi, että kun kohtelisi muita kuten toivoisi itseään kohdeltavan. Valitettavan monella ihmisellä vain ne omat henkilökohtaiset harmit tulevat aina sinne työpaikallekin.a sinne työpaikallekin.

miisku kirjoitti...

Zelda: kiitos :)
niin näyttää tulevan, toki sen joskus ymäärän, ettei aina voi hyvä päivä olla, mutta asiakaspalveluammatissa toivoisi kuitenkin vähän parempaa palvelua :)