perjantai 17. elokuuta 2012

Arpapeliä

Ystävältä tuli viikko sitten vuestiä, että jos jämälankoja ja innostusta on, voisi hänen veljensä haluta sukat. Tartuin tuumasta toimeen melkein samalta istumalta. Ideointi alkoi samantien. Tarkoitus oli käyttää JÄMÄlankoja. Aloitinn turkoosilla ja tein harmaan raidan. Yhdistelmä näyttin niin kivalta, että päätin jatkaa aloitetuilla väreillä.
Kokoasia vähän mietitytti. En ole ennen neulonut koon 42 sukkia. Veljen sukat ovat kokoa 40. Toivottavasti nämä "tilaussukat" ovat sopivat.


Lanka: 7-veljestä harmaa ja turkoosi
Puikot: 4mm 15cm prymin bambuiset
Koko: noin 42 (toivottavasti)
Kulutus:  yhteensä 108g

Nyt puikoilla on kummitädin siskolle villasukat. Yritän käyttää nallen jämät. Eikä kuulemma haittaa vaikka tuliskin eriparit. Hyvä minulle, pääsen noista pikkunöttösistä eroon.

Ja olen huomannut, että yksiväriset sukat ja langat ei nappaa enää juurikaan ollenkaan. Harmi vaan, että tykkään ostaa novitan lankoja ja ne kerät verottaa lompakkoa hieman liikaa. Ainakin näin työttömän tuloilla :(
Pitää varmaan tutustua tarkemmin Lankamaailman sukkalankoihin.


1 kommentti:

MariJ kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Kool Aideja olen tilannut Jari Mäeltä, noin 40 pussia kun tilaa kerralla, hintaa tulee kolmisenkymppiä + muutama euro postikuluja, ja mahtuvat vielä tulemaan kirjekuoressa. Sekä minä että eräs värjäävä tuttavani olemme huomanneet, että tuo on sellainen sopiva kertatilauserä. :)

Nätit sukat olet tehnyt!