tiistai 17. heinäkuuta 2012

Tassutiskirätti

Puuvillalangat alkoi taas huutelemaan laatikostaan. Alkoi villasukan neulominenkin tylsistyttää joten muistin taas olemattomat tiskirätit. Ne on pieniä ja kivoja neuloa. Sellaisia pikku välitöitä.
Illalla nappasin siis punaista puuvillalankaa ja neuloin tassutiskirätin.


 Lanka on oikeasti joulupunaista, mutta pimeällä tuli tuollanen sävy.
Kulutus oli reilusti alle 50g.
Rätti meni kissafanille kummitädin siskolle :)
Ohjeen olen joskus löytänyt netistä, englanninkilisiltä sivuilta. Linkkiä en nyt pysty laittamaan, kun sivu oli vanhaan koneen kirjanmerkeissä enkä tajunnut ottaa ylös niitä. Mutta jos joku haluaa, voin kirjoittaa ne paperilta vaikka tänne.
Seuraavaksi valmistuu snoopy-rätti itselle turkoosista langasta.

Aamulla piti käydä vielä oulunkylän Lankamaailma Nordiassa. Minulta uupui 20cm nelosen bambupuikot.  Ostin ne ja meinasin ostaa vielä järbo garnin puuvillalankaa, jota minulta löytyy pari kerää, mutta värit ei täsmää toisiinsa ei sitten mitenkään. Mutta eipä tuolla kaupassa löytynyt ainuttakaan kerää kyseistä merkkiä. Meni ihan pasmat sekaisin. Kieretlin varmaan puoli tuntia, ennen kun osasin päättää otanko jotain muuta. Päädyin ostamaan kokeeksi yhden kerän pinkkiä Diamond Cotton-puuvillalankaa. Kesätarjouksena (yli 10e ostosummasta) sain kaksi kerää ilmaiseksi. Ne varmaan lahjoitan johonkin, kun ei itse tule sellaisistä langoista tehtyä mitään. Olen siis aiemminkin saanut samoja lankoja, joten niitä löytyy muutamat kerät.


2 kommenttia:

Liilapöllö kirjoitti...

aivan ihana rätti :)

miisku kirjoitti...

Kiitos Liilapöllö :)