perjantai 13. heinäkuuta 2012

ostoksia

Pääsin ystävän kyydillä kauppaan, hänen mennessä töihin. Tarkoitukseni oli ostaa sitruunahappoa, pyykinpesukoneen puhdistamista varten. Olin riemuissani kun hyllyltä löytyi Meiran sitruunahappopussi. Nappasin pussin käteen ja suunnattiin yläkertaan. Ystävä meni töihin ja minä jäin kiertelemään. Löysin kivan puman paidan, mutta luovuin siitä kuitenkin.
Silmiin osui kiva takki. Hintalapussa komeili vielä oranssi lappu -50%. Oikea kokokin löytyi :)
Takki mukaan ja kassalle.






Kipaisin vielä tiimarissa kun viime kauppareissulla jäi kaivelemaan pari kynttilää. Onneksi niitä oli vielä, nappasin kaksi mukaan, purkit oli 2.99kpl.  Ja onhan ne ihania, lahjaksi meinasin jollekin, en vaan tiedä vielä kenelle.



Kotiin päästyäni aloin katselmaan pesukoneen puhdistusohjeita ja totesin, että miksi ihmeessä en aamupäivällä tajunnut lukea että happoa tarvitaan pyykinpesukoneelle se 100g. Mulla on nyt vaan yksi pussi jossa on 40g. Huomenna aamulla siis kauppaan ostamaan pari pussia lisää. Onneksi nuo nyt ei kalliita olleet, alle euron pussi, mutta silti. Olisin voinut pestä koneen tänään. Huomenna ei sitten varmaan enää huvita :D


Ei kommentteja: