sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Lifefactory

Olen jo pitkään katsellut monissa blogeissa esiintyviä Life Factoryn juomapulloja. Ne on ollut kivan näköisiä ja todellä käytännöllisiä. Vain suolainen hinta (noin 25-30e) on pitänyt lompakon nyörit visusti kiinni.
Mutta ajatus tuosta lasisesta pullosta ei ole unohtunut. Päätin sitten kuitenkin tilata pullon itselleni. Mutta ensimmäiset pari kuukautta metsästin 450ml pulloa vadelman värisenä. Sitä ei tuntunut olevan missään. Kaikista nettikaupoista tuo tuntui olevan loppu.
Viime tiistaina illansuussa bongasin pullon Vipanat-nettikaupasta ja pakkohan se oli heti tilata.
Postin lappu oli tullut jo torstaina laatikkoon. Sen olisi saanut noutaa samana päivänä kello 16 jälkeen. Itse huomasin lapun postin seassa vasta perjantaina, mutten  kerennyt hakea sitä ennen lauantaita. Ihan älyttömän nopeaa toimintaa Vipanoilta, olin ihan ihmeissäni, kun yleensä olen tottunut odottamaan viikon verran. Toimitusajasta suurta plussaa :)

Itse pulloa en ole vielä päässyt testaamaan, mutta kädessä tuo tuntuu tukevalta silikonisuojuksen ansiosta.
Pullon suu on ehkä vähän iso, mutta eiköhän siihenkin totu. Ja laukkuun pullo mahtuu mainiosti. Ja kun pullossa on tuo silikonisuoja, voi sitä pitää yöllä sängynvieressä, ilman että tarvitsee pelätä sen särkyvän jos sattuu kaatumaan.

kuplamuovia, jee :)ilman korkkia

Mietin myös ennen tilaamista, että onko pullo liian iso, mutta ei ole. Mittoja kun en mistään löytänyt, niin tähän voisin pistää pullon korkeuden, se on noin 25cm. Vertasin tuota pulloa Fantan puolenlitran limupulloon ja eroa oli pari senttiä, limupullo oli noin 23cm.


Ei kommentteja: