sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Esprit

Tilailin pari viikkoa sitten ellokselta espritin caprihousut, hameen ja normi pitkähihaisen. Otin kaikki kokoa 34, toivoen että mahdun niihin.
Eilen hain pakettini. Kotiin päästyäni testasin vaatteet. Koot on tosi reilut 34. Housut ei meinaa pysyä jalassa. Ja niissä ei pahemmin kiristys mahdollisuutta ole. Pitää varmaan joku simppeli vyö hommata.


Hamekin oli vähän reilu, mutta onneksi sitä pystyy kiristämään narun ansiosta.
Vähän olen kyllä skeptinen tuon hameen suhteen, kun en koskaan sellaisia päälläni pidä, mutta tuo näytti niin kivalta, ja oli aika edullinen niin päätin klikkailla sen ostoskoriin. Nyt pitää vaan ostaa sitten kivan värisiä legginssejä. Niitäkään en ole koskaan pitänyt. Nyt on opettelun aika.

Tilasin myös turkoosin peruspaidan, mutta eipä tuo ole turkoosia nähnytkään, ihan tummansininen se mielestäni on. Vähän kyllä harmittaa, mutta eipä voi mitään. Kyllähän tuota pidettyä tulee, mutta olisin halunnut vähän värikkäämmän.

3 kommenttia:

Kiwiberry kirjoitti...

:D mäkin ostin just hameen. enkä ole pitänyt hameita tyyliin viiteen vuoteen. Mulla on niin androgyyni poikatyyli ettei siihen kuulu yleensä hameet. :D Mutta eilen ostin sellaisen sinisen hameen H&M:stä. xD

noyee.blogueur kirjoitti...

oh, toi hame on tosi kiva :))

miisku kirjoitti...

Kiwiberry: Mun viime hame-kerrasta on kans vähän aikaa. Viimeks olen sitä pitänyt ihan ala-asteen alussa kun äiti vielä pakotti :D
Edistystä siis sullekin kun hameen ostit :D

Noyee: tuo on kyllä kiva. Pitää vaan muistaa pitää sitä, että alkaa tottumaan.