sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Superstar

Olen kävellyt viimeiset kymmen vuotta keväät/kesät/syksyt adidaksen superstareissa. Joskus yläasteella sain ensimmäiset ja siitä lähtien on superstarit ollut luottokengät. Välillä kokeilin puman tarrakenkiä, mutta jalka hikosi ihan hirveästi, joten käyttämättä jäi. Kuten myös converset.
Superstarien värit on ollut perus valkoisia ja yhdet mustat. Nyt kuitenkin halusin jotain muuta. Valkoiset alkaa olla tylsät ja mustat ei nappaa. Niinpä klikkailin itselleni uudet kivat superstarit Heppo.fi nettikaupasta. Kun jalkani on pieni, saan ostaa kenkäni usein hieman halvemmalla lasten osastolta. Ja nyt löytyi kivan värisetkin. Ja noita ei ihan jokaisen vastaantulijan jalassa ole :)


En millään malttaisi odottaa että kengät tulisi postiin.

Täällä ollaan kipeenä. Perjantaina töissä olo oli ihan normaali. Illalla iski kamala kurkkukipu ja lauantaina nousi kuume (mulla ei koskaan nouse kuume, lämpö korkeintaan 37.6). Nyt on onneksi enää lämpöä, mutta kurkkukipu kamala. Nieleminen on vaikeaa kun sattuu. Varsinaista flunssaa ei ole, se meni muutama viikko sitten ohi. Tosin yskä jäi.
Huomenna sitten lääkäriin.

Ei kommentteja: