lauantai 26. maaliskuuta 2011

lauantaita :)

Täällä ollaan oltu flunssan kourissa keskiviikosta asti. Keskiviikko oli vp, illalla yhtäkkiä aloin ihmettelemään, miten on jäsenet särkee ja on veto veks. Kuumemittari näytti tasan 37, ei siis ihme että oli kumma olo.
Loppuviikko saikulla.
Tänään jaksoin kauppaan lähteä ja mukaan tarttui pari purkkia kermaa. Ja taas kirosin, kun kaikki kermat oli ylähyllyllä, varsinkin ne kevyemmät kermat. Ketään ei näkynyt missään, enkä kyllä olisi apua pyytänytkään. Tyydyin siis pirkan 10% kermaan.
Kotona väsäsin valkosipuliperunoita, jauhelihapihvejä ja makeita porkkanoita. Oli hyvää :)


Järkkärin isompi putki hajosi. Zoomatessa kauas, se ei tarkentanut ollenkaan. Eilen sain kiikutettua sen koneboxiin huoltoon. Nyt vaan jäi mietityttää että mitenhän ne lähettää uuden putken kun osoitettani ei kysytty missään vaiheessa :D  Minun tuuriani ei ollenkaan ole se, että takuuta on voimassa vielä silloin kun tavara hajoaa, mutta nyt kävi onneksi toisin. Vaikkakin suht tiukille meni kun takuu loppuisi juhannuksena.


Revontulilapanen edistyy. Kerran jouduin puoli kerrosta purkamaan, mutta jos nyt lopun saisi tehtyä valmiiksi ilman purkamista. Pääsisin sitten aloittamaan uutta työtä.

Ei kommentteja: