keskiviikko 16. helmikuuta 2011

ylläri kera flunssan

Tässä talven aikana neuloin ystävälle villasukat. Ensimmäistä kertaa elämässäni osasin neuloa sukat ilman apua, ihan tuosta vaan, seurasin vaan ohjetta :D olin jo aiemmin päättänyt yllättää ystävän kivalla postilla ensimmäisinä päivänä kun postit uuteen osoitteeseen menevät. Ja yllätys olikin aika mukava :)

Siinäpä ne, iloisen väriset, talven piristykseksi :)
Itselle meinaan jossain vaiheessa tehdä samanlaiset, tai ehkä kokeilen jotain toista mallia, en tiedä vielä, nähtäväksi jää.

Tänä aamuna heräsin aamuyöstä järkyttävään oloon, sain flunssan. Kuumetta tai lämpöä ei ole, mutta olo vähän tukkoinen ja veto veks. Onneksi äiti tuo kaupasta inkivääriä, jos vaikka sillä saisi pahimman tukkoisuuden pois.

2 kommenttia:

RouvaM kirjoitti...

Hienot!

noyee.blogueur kirjoitti...

hei mä en oo huomannutkaan tätä tekstiä !

selkeesti vaikka on yrittäny heti muuton jälkee kahlailla läpi ne mitä on menny ihan ohi, mutta näköjään niin on tämäkin menny ohi (:

kuten jo kiittelinkin, yllätys oli aiiivan loistava ! jo yllätys siitä että heti ekana päivänä tulee postia mun nimellä, uuteen osoitteeseen, ja se posti oli isossa kirjekuoressa ( en kovin kauaa malttanu ihmetellä että mitä ihmettä ).

mut oli kyll' (:

kiitoskiitoskiitoskiitos vielä (: