Eilen löysin mutakakkuohjeen ja hetken mietittyäni päätinkin tehdä sen kun aineetkin löytyi kaapista.
Ohjetta sai jaella vielä muillekin :D
Kakku itsessään vähän epäonnistui. Lorautin maitoa vähän enemmän ja taikina oli aika löysää, siitäkin huolimatta kakusta tuli liian kypsä.
Meidän uunissa saa kaikkea paistaa ohjeessa olevaa aikaa enemmän. Esimerkiksi pannari on yleensä uunissa reilut puoli tuntia, niin meidän uunilla kestää tunnin verran.
Mutakakku oli ohjeen mukaan 15-20 min.Kahdenkymmenen minuutin jälkeen kurkkasin uuniin ja kakku oli jo noussut aikalailla vaikkei taikinaan tullut edes leivinjauhetta. Ja sisältä kakku oli melkeinpä kokonaan kypsä.
No, eihän se hattaa, syötyä se tulee kuitenkin, mtta jäi harmittaa kun olisin halunnut mutakakkua, en kypsää suklaakakkua :D
Mutta tiedänpähän jatkossa ottaa mutakakun aiemmin pois uunista.
1 kommentti:
mulla on jossain tosi hyvä mutakakun ohje, johon tulee niin paljon sulaa suklaata että siitä jää mutainen vaikka se kanssa vissii 15-20 min uunissa on, mutta siihen ehkä vissiin ei tule maitoa.
pitää kaivella joku päivä esille.
Lähetä kommentti