tiistai 4. tammikuuta 2011

lahjoja ja kakkua

Jouluna (ja eilen, vähän myöhässä, kun en ollut aattona paikalla) sain muutaman kauniin lahjan.
 Kaksi alimmaista sain karjalohjan perheeltä. Puinen rasia tuoksuu voimakkaasti puulle <3 Niin ja jäin ihan koukkuun Julia-suklaisiin. Vieläköhän niitä kaupasta löytyy.

Tänään vuorossa oli kakkupohjan tekeminen. Minulla on huomenna synttärit, joten jo jonkinlaiseksi perinteeksi muodostunut kakun teko ystävän kanssa on luvassa huomenna. Tänään tein pohjan valmiiksi. Tosin, perunajauhot piti käydä lainaamassa naapurista kummitädiltä kun meidän kaapista ei niitä sittenkään löytynyt.
Mutta pohja valmistui, vähän se lässähti, mutta ehkä se ei haittaa

3 kommenttia:

noyee.blogueur kirjoitti...

ei se haittaa vaik vähä lässähtäs :> ehkä ihan hyvä ni käy täyttäminen paremmin ( ja itteasias leikkaaminen ja kostuttaminen myös.. (( milläs me muuten kostutellaan ? mul tuli tänään kävellessä mieleen et tulis hyvä jollain appelsiinimehulla tai appelsiinilikööril melkeen viel tulis parempi, kun appelsiinia täytteessäki, vai mitäs sul on ollut mielessä, en kattonu mitä tos ohjees oli kostutuksest :D )) )

tavallaan en malta oottaa huomista ollenkaa. kaaauhean kauan ku viimeks näpertäny kakkua ni oon ihan innoissani.

ja varmaan se sekin et ku pääsee pitkästä aikaa taas kunnol juttelee, must tuntuu et mul ois aivan järkyttävästi semmost purettavaa mitä en haluu kirjoittaa kun tietyille kaikille ei tarvi korviin mennä.

miisku kirjoitti...

No hyvä juttu, kakku vaikuttikin ensin liian kuohkeala ollakseen totta :)

tuo appelsiinilikööri kuulostaa hyvältä, mut ei meillä oo. Appelsiinimehua kylläkin löytyy. Ohjeessa oli sitruunalimu, mutta se ei kuulosta hyvältä.

Mä olen kans ihan innoissani huomisesta. Ja äsken mieleeni juolahti, että haluan hameen, mutta en mä omista sellasta. Vähän tekisi mieli mennä kurkkimaa malmin tarjonta, mut jaksaako ja kerkeekö?
Huomisesta tulee varmasti hyvä päivä <3

noyee.blogueur kirjoitti...

hii kiitos ! oli pakkomielle saada pridestä ja kotkasta kuvaa tohon ylös, mutta joitain hetkiä meni pähkäillä miten kaikist fiksuiten... pikkuse häiritsee että näkyy alhaalla molemmis tuo vesileima, saishan sen pois leikattua mut ei taida jaksaa... samahan tuo.

meinasin itse kanssa että valkonen on liian... valkonen...

mutta toisaalta, noissa pridekuvissa on niin paljon väriä että oisi tyhmä jos ulkoasu muuten kauhean värikäs oisi... selkeämpi tavallaan tuollain.

saas nähä kauanko jaksan ennenku kyllästyn taas :D