sunnuntai 5. joulukuuta 2010

tiernatytöt messuilla

Kaikennäköistä on tullut taas tehtyä. Pari pipoa sain vihdoin valmiiksi. pari viikkoa ne pyöri lattialla odottaen että saisin aikaiseksi kaivettua ompelukoneen kaapista ja ommeltua päälakisauman. Ja eihän siihen kauaa mennyt.
Toisen pipon sain jopa vietyä postilaatikkoon.
Joulukorttejakin on tullut tehtyä pieni kasa. Tarvikkeet tosin loppui kesken. Ehkä ensiviikolla saisi ostettua lisää, niin voisi loputkin tehdä. Jos vaikka saisi ajoissa postitettuakin. 

Itselleni tilasin joululahjaksi askartelukirjan. Puolitoista vuotta sitten tutustuin siihen ensimmäisen kerran, mutta silloin koin, että 50 euroa kirjasta oli liikaa. Nyt sain sen 25 eurolla. Kirja on siis Uusi Askartelun Pikkujättiläinen. Joulun jäkeen voisi siihen tutustua paremmin.

Torstaina kävin kummitädin kanssa naisten joulumessuilla Wanhassa Satamassa. Tarjolla oli kamalasti pipoja, lapasia, villasukkia, koruja yms. Itse ajattelin ostavani jonkun kauniin kynttilän, mutta ei siellä ollutkaan sellaista pakkosaada-kynttilää. Itselle ei sitten löytynyt mitään.
Kummitäti osti siskolleen Inge Löökin kalenterin. Ja sai siihen vielä Inge Löökin nimikirjoituksen :)
Messuilla oli myös Tiernatyttöjä. Ne olikin se paras juttu. Harmitti vaan kun tytöillä oli niin hennot äänet, ettei meinannut kuulla mitään. Ja ihmisetkään ei ymmärtänyt olla hiljaa. Mutta hienosti tytöt esittivät. Pari kolikkoakin heille annoin.

Ei kommentteja: