lauantai 23. lokakuuta 2010

lisää pipoja

Miten noita pipoja tulee kun liukuhihnalta? Niitä on vaan niin kiva neuloa. Ja ne on ainoita mitä osaan.Tuo soveltaminen kun ei oikein mulla toimi :( 

Mutta siis viikolla neuloin nopean ja kivan pipon.
Ohjeen löysn Novitan tämän vuoden syksy-lehdestä. Ja ohjeessa olevaa lankaakin sattuikin sopivasti löytymään kerän verran.
 Pipo on siis tehty tasona. Aina oikein-neuleella. Oli helppo ja nopea. Itselleni piposta tuli vähän turhan iso, kun minulla on niin pieni pää. En vaan tajunnut vähentää silmukoita. Mutta tuota oli kiva tehdä, ja näitä pipoja tulee varmasti tehtyä useampiakin.

Aikaisemmin mainitsin korvapiposta, mutten ollutkaan aiemmin laittanut kuvaa, niinkuin luulin, nyt tulee siis kuva testipiposta, jonka myöhemmin purin.


Kaverille tuli siis samainen pipo, mustana.
Mietin, että tekisin itselleni samaisen pipon, mutten osaa päättää tekisinkö tuosta 7veljes-langasta vain Nallesta. Ja toinen enosaapäättää-juttu on että teenkö tuolla vahvennetulla neuloksella vain ihan tavallisella. Ja toisaalta mietin, että pitäisinkö sitä kuitenkaan. Vai kävisikö sille saman lailla kun kävi pari vuotta sitten ostetulle pipolle. Oltiin ystävän kanssa Wanhassa Satamassa naisten joulumessuilla, mistä ostin varsin suloisen pipon.
Olen pitänyt tätä ehkäpä sen kaksi kertaa, kerran töissä ja kerran kauppaan mennessäni. Pidän tuosta piposta valtavasti, mutta jotenkin sitä ei tule laitettua päähän kun ulos lähtee. Ehkä tänä talvena sen saisi päähän vähän useamminkin, toivottavasti ainakin.

Ei kommentteja: