maanantai 11. lokakuuta 2010

korvia ja lisää kynttilöitä

Pipo tuli eilen valmiiksi. Ois voinut olla vähän lyhyempi, niin korvat olisi ollut kivemmat. Mutta testihän tuo vaan olikin. Tuollaisia pipoja voisi tehdä enemmänkin. Harmi vaan, ettei lähipiirissä ole montakaan lasta, joille pipoja voisi tehdä. Lähipiirini aikuiset ei tuollasia pipoja taida käyttää juurikaan kukaan.


hyvin näkyy, et pikkasen liian paljon tuli korkeutta. Mutta ens kerralla osaa sitten paljon paremmin.

Eilen illalla innostuin taas ristipistoista. Yritin etsiä keskeneräistä koirapistoa, mutten löytänyt sitä mistään. Mihin lie olen taas senkin tunkenut tilan puutteen vuoksi. Päätin sitten aloittaa uuden. Pari vuotta sitten tilasin sellaisen kaitaliinapakkauksen, siihen tulee molempiin päihin lintu ja kukkasia. Eilen illalla rupesin laskemaan kankaan ja ohjeen ruutuja. Numerot vaan vilisi päässä, mutta sain aloitettua työn. Toivottavasti into kestäisi niin kauan, että saisin sen valmiiksi. Ja ehkä keväällä lahjapakettiin, niinkun viime keväänä oli tarkoitus.

Veli kävi jostain hakemassa meille lisää tuliasia. Oiskos matkakaverin laukussa ollut? En tiedä, mutta aamulla oli tuliaiset olohuoneen pöydällä ja kirjahyllyssä. Nyysin jo itselleni kivat kynttiläkipot, kipot on samaa puuta kun ne ensimmäiset mitkä sain.

ja sitten saatiin kiva tee-astiasto. Teekannu on muuten norsu :)

vähän huono kuvakulma ja valaistuskin oli huono, en kuitenkaan jaksanut alkaa leikkiä kameran kanssa sen enempää.

ainiin, joku aika sitten ostin prismasta tuoksukynttilöitä. Eilen poltin niitä ja kun huomasin että kynttilä oli sammunut, otin sen pois kiposta, ja oli aikamoinen yllätys kun sain kynttilän muovin käteeni;

Reuna oli sulanut!

ikkunasta nappasin kuvan kun puu oli kauniin värinen

3 kommenttia:

Nöpöstiina kirjoitti...

Hieno pipo!
Tosta kynttilästä kannattais varmaan reklamoida valmistajalle, tai sinne kauppaa mistä ostit. Jossain vanhuksella tai lapsiperheessä voisi tulla tosissaan pahaa jälkeä. Hyvä ettei sinua sattunut. Ja saattaishan olla että saisit tilalle/hyvitykseksi jotain?

emmiäinen kirjoitti...

Nöpöstiina: olinkin juuri etsimässä jotain yhteystietoja valmistajaan, että saa kommettia laittaaa. Ei todella ole turvallisia kynttilöitä. Ja onneksi tosiaan mitään ei sattunut.

Marika kirjoitti...

Ihana pipo!! Saat kyllä neuloa mullekin tollaseen.. Siitä tulee ihan jättimäinen :D